Day Zero Project 2.0.: Update 8

4. Alle data van het Geocaching Datum Project vervullen (22/34)

Dit jaar heb ik al veel data voor het GDP kunnen vervullen. De meeste data vielen in de eerste drie maanden van het jaar. Veel wist ik er op te lossen, vooral dankzij mijn geocachingvakantie in februari. Januari heeft geen data meer en februari, maart en april hebben er allemaal nog maar eentje. De laatste datum van mei werd wel opgelost. Er staan dus nog 3 data open voor volgend jaar en er komen nog 9 data die ik dit jaar nog kan vervullen. Om precies te zijn 4 in juni, 2 in september, 2 in november en 1 in december. Juni staat nu voor de deur, dus we zullen zien hoeveel er van die 4 weggewerkt kunnen worden. Eentje valt op zondag, dus die zal sowieso wel lukken. De rest is iets lastiger.


5. Nog drie maanden over de 1000 geocaching maandfounds heen krijgen (2/3)  

Vorig jaar lukte het mij al om augustus over de 1000 maandfounds heen te krijgen. Nu is het ook gelukt met maart. Daarvoor moesten er nog zo’n 60 caches in de maand maart gevonden worden en dat is ruimschoots gelukt, want de totalen van maart staan nu op 1026. De derde en laatste maand over de 1000 heen krijgen zal nog het lastigste worden, maar ik heb nog wel twee jaar de tijd daarvoor en de nominatiemaanden juni, september en november komen dus allemaal nog 2x voorbij.

7. De 750 gevonden labcaches bereiken (781/750)

Dit doel is bereikt! Op hemelvaartdag bezocht ik de stad Delft en daar deed ik maar liefst vijf labcaches met elk vijf punten. Eén daarvan was de 750ste labcache van de Heideroosjes.

28. Tien keer een kaartenbingo organiseren op instagram (4/10)

Tijdens de Boekenweek organiseerde ik een Boekenkaart Bingo op instagram. Met vier groepjes was dat mijn populairste kaartenbingo tot nu toe. Het leverde een paar leuke boekentips op en ik bleek ook al een aantal tips gelezen te hebben. Voor herhaling vatbaar, dus waarschijnlijk volgend jaar nog een keertje.

50 t/m 53. De vier Brabantse topmonumenten bezoeken: Kasteel Heeswijk, Markiezenhof in Bergen op Zoom, Grote Kerk in Breda, Sint-Jan in Den Bosch

Vorig jaar bezocht ik al de Sint-Jan in Den Bosch, op Koningsdag bezocht ik Kasteel Heeswijk. Daar komt nog een aparte blog over.

62. Een kasteel bezoeken waar ik nog nooit ben geweest
In principe heb ik met Kasteel Heeswijk ook dit doel afgetikt. Maar ik sluit niet uit dat ik nog een ander kasteel ga bezoeken.


64. Een weekend naar Delft

Ook dit doel is vervuld, hoewel het geen weekend maar een dag Delft is geworden. Delft is een stad waar ik nog nooit was geweest (behalve dan de stationsstops) en ik vond het een erg leuke stad. Over een tijdje wil ik wil er graag nog een keer heen, want ik heb niet alles kunnen doen wat op mijn lijstje stond.

87. Tien spellen spelen die tot nu toe ongespeeld in de kast liggen spelen (3/10)

Gezien de grote hoeveelheid nieuwe spellen die ik dit jaar heb gekocht, denk ik dat ik dit doel al lang vervuld heb. Ik ga er binnenkort een blog over schrijven.

95. 100 Happy Days-challenge op instagram

Dit doel is vervuld en ook hier moet ik nog een blog over schrijven.

100. Drie torens beklimmen, die ik nog niet eerder heb beklommen. Dit kunnen uitkijktorens, kerktorens, enz. zijn (3/3)

En ook dit doel is vervuld! In Delft beklom ik de toren van de Nieuwe Kerk voor een geweldig uitzicht over de stad. Dit was mijn derde “nieuwe” toren. Wel grappig dat ik nu drie totaal verschillende torens heb beklommen voor dit doel.

 • De vuurtoren van Texel
 • De uitkijktoren Nieuwe Herdgang bij Tilburg/Moergestel
 • De kerktoren van de Nieuwe Kerk

101. De 100 boeken lezen van De Grote Vriendelijke 100

Ik moest nog 45 van de 100 boeken lezen. Ondertussen heb ik er 9 gelezen

Te weten:

 • Allemaal willen we de hemel – Els Beerten
 • De gebroeders Leeuwenhart – Astrid Lindgren
 • Levende bezems – Lisa Tetzner
 • Alaska – Anna Woltz
 • Alleen op de wereld – Hector Malot
 • Achtste-groepers huilen niet – Jacques Vriens
 • Momo en de tijdspaarders – Michael Ende
 • Honderd uur nacht – Anna Woltz
 • Jij mag alles zijn – Griet Op de Beeck

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s