Day Zero Project 2.0.: Update 2

Bij mijn eerste Day Zero Project gaf ik niet zo vaak een overzicht van hoe het er mee stond. Dit keer wil ik dat anders aan gaan pakken en een maandelijkse update geven.

Ik startte met mijn tweede DZP op 5 juli 2021 en ook in augustus heb ik weer enkele doelen vervuld!

Doel 5: Nog drie maanden over de 1000 geocaching maandfounds heen krijgen (1/3)

Augustus stond met 993 maandfounds natuurlijk op scherp, dus het was geen verrassing dat we al op 2 augustus over de 1000 maandfounds heen gingen. Uiteindelijk vonden we in augustus zelfs 132 geocaches, dus daarmee komen de maandfounds van augustus op 1125. Daarmee staat augustus nu op de tweede plaats, na de maand juli. De volgende maand die kans maakt om over de 1000 maandfounds heen te gaan is maart. Met september, november en juni lukt het waarschijnlijk ook nog wel binnen de looptijd van dit DZP, maar daarvoor zullen nog wel meerdere jaren nodig zijn.

Doel 9. Een MunzeeGarden leeg vangen en/of naar een Munzee Event

Een MunzeeGarden is een plek waar een heleboel virtuele Munzees bij elkaar liggen, meestal in de vorm van een figuur. Zo ligt er bij de Pyramide van Austerlitz eentje in de vorm van een piramide. Vorig jaar was ik al aan het vangen van die tuin begonnen, in augustus ben ik er nog een keer geweest om de rest van de piramide en de koekenpan daar vlakbij te gaan vangen. Dit was tijdens de NS-wandeling van Driebergen-Zeist naar Maarn. Hiermee is dit dit doel vervuld.

Doel 37 t/m 46 Tien wandelingen van de Wandel Bucket List (1/10)

Op de Wandel Bucket List staan ook alle NS-wandelingen die ik nog nooit eerder heb gelopen. Dat zijn er niet zo heel veel, want ik heb driekwart van de bestaande wandelingen wel eens gedaan. Maar in augustus deed ik de NS-wandeling Gein en Vecht van station Abcoude naar station Weesp. Deze NS-wandeling had ik nog nooit eerder gedaan, dus daarmee is vast één van de tien wandelingen volbracht.

Doel 70. Naar het Deelerwoud bij Beekbergen

Over het vervullen van dit doel schreef ik al een blog, dus hier kun je alles lezen over de wandeling en fietstocht door het Deelerwoud.

Doel 77. Naar Disneyland met mijn family

Na 1,5 jaar wachten vanwege corona ben ik dan eindelijk voor het eerst van mijn leven in Disneyland Parijs geweest, samen met mijn family. Ondanks alle coronamaatregelingen was het geweldig!

Doel 91. Een kringloopwinkel bezoeken

In augustus heb ik de beide kringloopwinkels in mijn woonplaats bezocht. Ik kan me niet herinneren dat ik hier ooit eerder ben geweest. En nee, ik heb niets gekocht. Wel mijn oude, kapotte stereotorentje ingeleverd bij de milieustraat, dus dat is eindelijk opgeruimd.

Er is een kringloopwinkel die bij de milieustraat hoort en een particuliere kringloopwinkel. Overigens vond ik er niet veel aan; een hoop troep bij elkaar. In beide winkels vooral ontzettend veel dvd’s; met dank aan de streamingdiensten. Bij de particuliere kringloopwinkel stonden trouwens wel een paar meubelstukken die er nog goed uitzagen.

Toch zou ik ook nog wel eens een kijkje willen nemen bij een grotere kringloopwinkel in een andere plaats.

Verder

Zijn er natuurlijk ook nog een stel lopende doelen. En wordt de elektrische fiets van doel 99 waarschijnlijk toch een gewone stadsfiets.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s