Geocachingverhalen uit het verleden: een duistere oudejaarsavond

Elke donderdag – Throwback Thursday – verschijnt hier een verslag online uit het roemruchte geocachingverleden van de Heideroosjes.

Vandaag gaan we terug naar 31 december 2013

Anke en Guy hadden bedacht dat we op oudejaarsavond nog wel even de nieuwe multi-cache in Oisterwijk konden gaan loggen…

4718. Sportief Oisterwijk

Maker: Kopahuma

Type: Multi

Heideroosjes: Maartje, Anke en Guy

Gevonden op: 31 december 2013

Plaats: Oisterwijk

Er kwam toch nog een found #417 in 2013, want in de laatste week van het jaar, kwam er een nieuwe cache in Oisterwijk online. Anke en Guy hadden bedacht, dat we die nog wel op de laatste avond van het jaar konden doen. Nou begon ik de laatste dag van het jaar met koorts + bijverschijnselen en ook Anke en Guy waren allebei niet lekker, dus ik zag dat hele cachen niet zo zitten. De hele jaarwisseling eigenlijk niet; ik wilde het liefste in mijn bed kruipen.

Maar tijdens het eten verzamelden we alle drie blijkbaar genoeg energie om toch nog op jacht te gaan. De cache liep rondom de sportvelden van Oisterwijk – sportpark Den Donk – dus daar waar het oude clubhuis van de kanovereniging stond. Guy deed de administratie en ik bediende zoals gewoonlijk de gps. We hadden moeite met het tellen van het aantal paarden bij de manege, omdat het bord niet goed te zien was in het donker. Ook nog een tijdje naar de cache gezocht, omdat het coördinaat niet helemaal bleek te kloppen. Maar toch nog gevonden en zo werd dit de allerlaatste cache van 2013.

Wat ik hier op 31 december 2020 nog aan toe te voegen heb:

Ik weet dat er een aantal jaar geleden in België een groep cachers is die altijd in het donker gaat cachen en die zichzelf de Nachtcachers noemen. Zelf cache ik toch liever bij daglicht, maar dit was nog wel een grappige actie om het jaar mee af te sluiten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s