Geocachingverhalen uit het verleden: de moordboom

Elke donderdag – Throwback Thursday – verschijnt hier een verslag online uit het roemruchte geocachingverleden van de Heideroosjes.

Vandaag gaan we terug naar 10 december 2015

Ik besloot heel fanatiek aan mijn Geocaching Datum Project te gaan werken, maar dat is nog lastig op een werkdag in de winter.

6184. Moordboom

Maker: PirkeS

Type: Traditional

Heideroosjes: Maartje

Gevonden op: 10 december 2015

Plaats: Oisterwijk

December kent heel veel probleemdata (onder de 10 founds) voor het Geocaching Datum Project, omdat het gewoon niet zo’n geweldig weer is in deze maand. Ik wilde eigenlijk een paar van die data weg gaan werken en omdat er een nieuwe cache in Oisterwijk online was gekomen, was dat een optie voor een werkdag, want dan kon ik die nog voor mijn werk gaan doen.

Pfft, wat een drukte hier rond het Klein Aderven in de vroege ochtend. Blijkbaar is dit de place-to-be voor de rijke dames van de Oisterwijkse Goudkust om hun kleine, verwende kefhondjes uit te laten. Wat een rothondjes zijn dat zeg, van die kleintjes die niet ophouden met blaffen. De cache zou lastig verstopt zitten en ik heb er dan ook wel even naar gezocht. Uiteindelijk toch nog vrij snel gevonden, toen ik eenmaal op het goede 0-punt stond.

Wat ik hier op 10 december 2020 nog aan toe te voegen heb:

Helaas loste mijn ochtendwandelingetje tussen de kleine kefhondjes niets op, want 10 december is nog altijd een 5-cache-datum.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s