Geocachingverhalen uit het verleden: 18 juni 2014

Elke donderdag – Throwback Thursday – verschijnt hier een verslag online uit het roemruchte geocachingverleden van de Heideroosjes.

Vandaag gaan we terug naar 18 juni 2014

Ik fietste anders van mijn werk bij de Beekse Bergen naar huis om onderweg een cache te kunnen loggen in Biest-Houtakker of all places.

Geocachingverhaal:

  1. De Gooren
  • Maker: K0walsk1
  • Type: Traditional
  • Heideroosjes: Maartje
  • Gevonden op: 18 juni 2014
  • Plaats: Biest-Houtakker

Er was een nieuwe cache in Biest-Houtakker online gekomen en hij stond al een paar weken op de nominatie om te worden gevonden tijdens een alternatieve fietsroute naar huis.

Vandaag was het zover, ik ging naar huis fietsen over Biest-Houtakker (normaal gesproken fietste ik over Tilburg, omdat dat sneller is). Het was voetbal op dit tijdstip, dus het was heerlijk rustig op straat, ik had de hele Gooren voor mezelf. Ik was hier nog nooit geweest, lijkt me best een aardig gebied om eens doorheen te lopen, eigenlijk jammer dat er geen multi van is gemaakt. De cache lag bij een loopbruggetje en was snel gespot. Mooie lucht en mooi uitzicht. Ik zou best eens de hele wandeling willen lopen, maar nu was ik moe en had ik honger, dus fietste ik door naar huis.

Wat ik hier op 18 juni 2020 nog aan toe te voegen heb:

Eigenlijk niets. Het verbaast mij eigenlijk alleen dat ik deze cache niet heb gelogd ter ere van een datum, maar ik denk dat ik daar in 2014 niet zo mee bezig was. Hoewel 18 juni met 6 datum-founds nog wel onder de 10 zit, dus indirect was ik toch bezig met datumcachen, haha.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s