Day Zero Project: Done: Doel 83

Doel 83 van mijn Day Zero Project is er eentje uit de categorie Funny Things: Meedoen met een Photography Scavenger Hunt op Instagram.

Scavenger 

Het Engelse woord scavenger betekent letterlijk “aaseter”. Wanneer mensen spullen op straat zetten om meegenomen te worden door een vuilnisbedrijf en iemand kijkt of daar nog wat bruikbaars tussen zit, wordt zo’n persoon ook wel een scavenger genoemd. En dat is eigenlijk wat je ook bij een Scavenger Hunt doet: gaan zoeken naar iets bruikbaars om je opdracht te vervullen.

Scavenger Hunt

Een Scavenger Hunt is een spelvorm waarbij de organisatie een lijst met items opstelt, waar de deelnemers naar op zoek moeten. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt als teambuildingsactiviteit.

IMG_20190131_190051

Photography Scavenger Hunt

Als bewijs moet je de verzamelde items vaak fotograferen.  Wil je alleen aan de slag met een Scavenger Hunt, dan staan er een heleboel ideeën op internet. Veel lijsten zijn wel gebaseerd op een bepaald thema of seizoen en op alfabetische volgorde. Ook ik besloot om een Alphabet Photography Scavenger Hunt te doen met items die belangrijk voor mij zijn. Zesentwintig dagen lang (in februari 2019) plaatste ik elke dag een foto op instagram. Sommige letters waren best lastig en voor andere had ik wel vijf opties. Mijn grootste angst was dat ik een dag zou vergeten, maar het is allemaal gelukt. Bij deze is het doel dus geslaagd.

De foto’s:

 

De J van Jeans en de Q van Question ontbreken, omdat ik die foto’s alweer gewist heb. Nog wel te zien op mijn instagram –> link staat hier rechts.

Doel 83 is hiermee vervuld:

DSC04761_LI (36)

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s