Tuesday TAG: All about socks!

Je komt ze heel vaak tegen op blogs: TAGS. Vragenlijstje over een bepaald onderwerp die dan ingevuld worden. Stiekem vind ik ze best leuk en daarom ga ik voorlopig om de twee weken een TAG invullen en op mijn blog plaatsen. Mocht je nog een leuke TAG voor mij weten, dan hoor ik dat graag in de comments.

Vandaag de It’s a sock-TAG, bedacht door Sammie.

Draag je wel eens vrolijk gekleurde sokken? 

Ja, ik draag regelmatig gekleurde sokken.

Mijn sokkenbak bestaat uit:

Gewone sokken in alle kleuren van de regenboog. Om de een of andere reden heb ik vooral veel sokken met streepjes. Ook heb ik veel wandelsokken, omdat ik veel wandel en ik draag die sokken in de winter ook tijdens mijn werk als postbesteller, omdat ze lekker warm zijn. De wandelsokken zijn qua print wel het saaiste, want ze zijn allemaal effen van kleur.

Enkelsokjes of normale sokken?

Ik heb alleen maar normale sokken, omdat ik een gruwelijke hekel heb aan enkelsokjes. Ze zakken af, ze vervormen, de rek gaat eruit en het lijkt alsof ze minder schoon in de was worden, dan gewone sokken. Dus ik draag altijd normale sokken, als ik een korte broek draag, sla ik ze dan wel om voor het aanzicht.

Wat vind je van mensen die gekleurde sokken dragen?

Hoewel je meestal niet kunt zien wat voor sokken mensen dragen, vind ik het stiekem wel awesome als blijkt dat mensen felgekleurde sokken met gekke printjes dragen onder hun nette werkkleding.

Waar koop jij vaak je sokken?

De meeste van mijn sokken komen ongetwijfeld van de Hema. Maar ik koop ze ook wel eens in de supermarkt, bij de Flying Tiger of de Primark. Mijn wandelsokken komen van de Xenos, daar hebben ze een betaalbaar merk. Die van de outdoor-winkels zijn boven budget.

Wat is je favoriete kleur?

Stiekem vind ik het allerleukste als de linkersok en de rechtersok niet helemaal hetzelfde printje vertonen, maar wel een beetje bij elkaar passen. Dit soort “paren” verkopen ze o.a. bij de Flying Tiger. Bij deze winkel hadden ze ook ooit paren die uit 3 stuks bestonden: eentje voor je linkervoet, eentje voor je rechtervoet en eentje voor de wasmachine.

Draag je vaak sokken?

Ja, eigenlijk elke dag. Ik heb een hekel aan open schoenen, zoals sandalen, dus ik draag altijd dichte schoenen met sokken. Ja, ook als het 30+ graden is.

Show hier een foto van je favoriete sokken:

Die foto vergeet ik steeds te maken, dus die blijf ik jullie schuldig. Maar de laatste tijd draag ik vaak mijn Harry Potter sokken, mijn superfoute, toeristische Amsterdam sokken (ik werd in het Engels aangesproken, toen ik ze af ging rekenen) of mijn regenboogsokken. Ik zou trouwens heel graag willen dat mijn eigen gemeente ook toeristische sokken gaat verkopen: groene sokken met een bladermotief en dan de slogan “Oisterwijk, Parel in het Groen” erop. Of paarse sokken met het lelijke logo van de gemeente Oisterwijk erop en dan dat vreselijke O’Oisterwijk als tekst. Lijkt me geweldig en het is een nuttig souvenir! En dat worden dan natuurlijk mijn favoriete sokken.

Een gedachte over “Tuesday TAG: All about socks!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s