Throwback Thursday: 11 januari 2012

Elke donderdag – Throwback Thursday – verschijnt hier een verslag online uit het roemruchte geocachingverleden van de Heideroosjes.

Vandaag gaan we terug naar 11 januari 2012

Voor deze datum heb ik slechts één keuze, want in onze hele geocachingcarrière werden er slechts twee caches gevonden op de datum 11 januari. En ook dit jaar is het weer een probleemdag (een dag waarop het eigenlijk niet lukt om te geocachen vanwege andere verplichtingen) en zullen er niet meer bij komen. Helaas voor mijn Geocaching Datum Project.

Het verslag:

 1. NpfJ (6) – Het nieuwe Turen
 • Maker: Team WilP
 • Type: Traditional
 • Heideroosjes: Maartje
 • Gevonden op: 11 januari 2012
 • Plaats: Boxtel
 1. Huisje, boompje, beestje
 • Maker: Berkvensjes
 • Type: Traditional
 • Heideroosjes: Maartje
 • Gevonden op: 11 januari 2012
 • Plaats: Boxtel

Deze dag kwam met regen, dus veel zin om de voorgenomen multi te gaan doen, had ik niet echt. Er moest wel een cache gevonden die dag, voor het Kalenderplan. ’s Avonds had ik een afspraak in Oisterwijk. Uiteindelijk ben ik over Boxtel naar Oisterwijk gereden om daar twee caches te kunnen loggen. De nieuwste cache van Team WilP was buitengewoon snel gespot, vond het eigenlijk niet zo’n heel bijzonder plekje, in vergelijking met hun andere caches. De voortuincache duurde langer. Ik zag het vogelhuisje waar hij in moest zitten al vanuit de auto hangen, maar ik kreeg dat rothuisje op geen enkele manier open. Uiteindelijk mee naar de auto genomen en daar met behulp van een schroevendraaier die in de auto lag,  het dak eraf gekregen. Toen kon ik eindelijk loggen. Het dak weer terug plaatsen ging ook nog lastig. In mijn online log dus wel wat geschreven over het moeilijk open krijgen van deze cache.

Wat ik hier op 11 januari 2018 nog aan toe te voegen heb:

Ja, 2012 was het eerste jaar dat ik me bezig hield met datumcachen. Toen noemde ik dat het Kalenderplan en was het doel om op alle data van het jaar minimaal één cache gevonden te hebben. Dat is uiteindelijk wel gelukt. In 2016 is het gelukt om alle data op minstens twee caches te krijgen. En ondertussen ben ik dus bezig met de 3- en 4-cache-data. Het zal nog wel een paar jaar duren voor ik alles weggewerkt heb. Mijn mede-Heideroosjes zijn hier niet zo geïnteresseerd, dus het is puur een soort van “obsessie” voor mij zelf.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s